Hjelp til Pengeby

Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene.

1) Det skjer ingenting når jeg forsøker å åpne spillet. Hva kan være galt?
Svar: Pengeby åpnes i et nytt vindu som dekker det meste av skjermen. Du må passe på at nettleseren din tillater popup-vinduer.

2) Når jeg forsøker å åpne spillet, blir jeg bedt om å installere noe. Hva er det?
Svar: For at du skal kunne besøke Pengeby må programmet Flash være installert på datamaskinen din. Dette er et harmløst program som fins på de fleste nyere datamaskiner. Du kan laste ned og installere programmet gratis ved å klikke på denne lenken:

http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash

3) Hvordan oppretter jeg en brukerkonto?
Svar: Du må angi et unikt brukernavn og et passord du kan huske. Du må også velge en frukt. Det er ingen krav til lengden på eller innholdet i brukernavnet og passordet. Husk at du må gjenta passordet, og at du må skrive inn nøyaktig den samme teksten i begge feltene.

4) Hvordan kan jeg få hjelp i spillet?
Svar: Hvis du trenger hjelp, klikker du bare på borgermesteren nede i høyre hjørne. Borgermesteren forteller deg hva du skal gjøre. I tillegg kan du se noen små hjelpebilder som viser hva du skal gjøre.

5) Kan barn spille spillet selv hvis de ikke kan lese?
Svar: Ja. Hvis det er lyd på datamaskinen, forklares alle spillene. Det er også små hjelpebilder før spillene begynner. De viser hva du skal gjøre.

6) Er det mulig å se teksten som sies i spillet?
Svar: Ja, det er mulig å slå teksten på og av. Det kan du gjøre øverst i spillet. Bare klikk på “slå på tekst”.

7) Må jeg logge av når jeg er ferdig?
Svar: Nei. Alle pengene og tingene du har kjøpt eller ønsket deg, lagres automatisk. Alt du trenger å gjøre, er å lukke nettleservinduet når du er ferdig med å spille.